Kuinka monta yksikköä Botoxia tarvitsen? | Nazarian Plastic Surgery, LA (2024)

How Many Units of Botox do I need? | Nazarian Plastic Surgery, LA (1)

Botox-hoitojen aikana käytettävien Botox-yksiköiden määrä ei ole kaikille sama. Botox-yksiköt räätälöidään kullekin yksilölle sukupuolen, hoitoalueen, kasvolihasten voimakkuuden ja kaiken muun, mikä voi vaikuttaa tarvitsemaasi Botox-määrään, mukaan. Nazarian plastiikkakirurgia tarjoaaBotox hoitoBeverly Hillsin toimistollamme.

Monet potilaat ihmettelevät: "Kuinka monta yksikköä Botoxia tarvitsen?" Tämä artikkeli tarjoaa sinulle oppaan, joka auttaa määrittämään oikean hoitomuodon ja sopivat määrät optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Opas Botox-injektioihin

Yleisimmät Botox-hoidon alueet ovat otsa, varis jalat ja otsarypistysalue. Riippumatta siitä, mistä hankit Botoxisi, se mitataan aina yksiköissä. Allergan on FDA:n hyväksymän Botoxin (botuliinitoksiini) valmistaja, ja se on asettanut suuntaviivat kosmeettisille ammattilaisille. Allerganin ohjeiden mukaan tulee antaa seuraavat yksiköt:

 • Varis jalat – 10-12 Botox-yksikköä per silmä (2 silmää tarkoittaisi 20-24 yksikköä)
 • Kulmaviivat – 20 Botox-yksikköä
 • Otsalinjat – 20 Botox-yksikköä

Voit saada useita Botox-injektioita vierailusi aikana. Joten jos haluat saada kaikki kolme aluetta valmiiksi, tarvitset yhteensä 64 yksikköä. Tämä voi olla pienempi hoitoalueen vakavuudesta riippuen. Tämä on vain ohje; kosmetologi antaa suosituksensa konsultaatiosi aikana. Sinun on kuunneltava heidän ehdotuksiaan ja saatava vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

Lue alta yleiskuvaus Botox-yksiköistä.

How Many Units of Botox do I need? | Nazarian Plastic Surgery, LA (2)

Botox hoito

Kuten monet muut kosmeettiset hoidot, Botox (bakteeri clostridium botulinum) tulee pistää juuri oikealla tavalla oikeisiin pistoskohtiin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tehokas hoito voi antaa nuorekkaamman ulkonäön, mutta injektioasiantuntija tai plastiikkakirurgi voi tarjota tehokkaan hoidon vain, jos käytetään oikeaa pistoskohtaa ja annostusta.

Kuinka paljon Botoxia kullekin tietylle alueelle?

Hymylinjat?

Botox-injektioita ei käytetä hymyn juonteisiin. Botox on väliaikainen lihasrelaksantti. Siksi, jos ruiskuttaisit sen hymylinjoihisi, et pystyisi liikuttamaan suutasi. Ihon täyteaineita voidaan ruiskuttaa hymylinjoihin volyymin pienentämiseksi.

Kulmien välissä

Kuinka monta yksikköä Botoxia tulisi käyttää kulmakarvojen välissä? Keskimäärin 15-20 Botoxia suositellaan kulmakarvojen väliin.

Brow Furrow

15-20 yksikköä Botoxia suositellaan rypistyneiden kulmakarvojen lieventämiseksi.

Kulmien kohotus

10-15 yksikön Botoxin ruiskuttaminen varisjalkiin silmien puolellaauttaa kohottamaan kulmakarvoja. Monet ihmiset ajattelevat, että Botox-injektio otsaan kohottaa kulmakarvoja, mutta se on väärin.

Otsan Botox halvaannuttaa tilapäisesti otsalihakset. Otsalihaksen tehtävänä on nostaa kulmakarvoja niin, että jos halvaannat sen, kulmakarvat laskeutuvat.

Sen sijaan Botox-injektio kulmakarvan alle ja silmän varisjalkojen ympärille nostaa kulmakarvaa. Varisjalkoja aiheuttava lihas vetää kulmakarvaa alas. Tämän silmän ympärillä olevan lihaksen halvaantuminen (orbicularis oculi) auttaa nostamaan kulmakarvoja.

Posket

Botoxia ei käytetä poskissa. Monet lääkärit suosittelevat ihon täyteaineiden lisäämistä poskiin.

Otsa

Otsan juonteita voidaan hoitaa Botox-hoidolla. Otsan hienojen juonteiden hoitoon suositellaan 5-15 yksikköä Botoxia otsan koosta tai liiketarpeen mukaan.

Glabellar Lines

Glabellaaristen juonteiden vähentämiseksi lääkärit suosittelevat 15-20 yksikköä.

Huulet?

Kuinka monta yksikköä Botoxia huulille? Botoxia voidaan käyttää huulissa pehmentämään suudelman juonteita. Se kuitenkin vaikeuttaa myös pillistä juomista, koska lihas (orbicularis oris) on tilapäisesti heikentynyt. Tämän vuoksi monet lääkärit suosittelevat lasereiden tai pinnallisten täyteaineiden käyttöä suun ympärillä olevien juonteiden auttamiseksi.

Kuumimainen hymy

2,5 yksikköä suositellaan kummallekin puolelle. Tätä suositellaan potilaille, joiden hymy paljastaa ikenensä. TheBotox rentouttaa lihaksiaalas ja luo hymyn, joka näyttää kaikki hampaat ilman ikeniä.

Variksen jalat

Keskimääräiset yksiköt ovat noin 10 kummallakin puolella varksen jalkojen ulkonäön parantamiseksi.

Silmät

10 yksikköä suositellaan kummallekin puolelle strategisesti sijoitettuna eri pistoskohtiin.

Kulmaviivat?

Keskimääräinen yksikkö, jota käytetään otsarypistyksiin (Lateral Canthal Lines) on 15-20. Koska lihakset ovat erittäin vahvoja, tarvitaan lisää yksiköitä näiden linjojen torjumiseen. Joillekin henkilöille voidaan tarvita enemmän yksiköitä.

Bunny Lines

Kuinka monta yksikköä Botoxia Bunny Linesille? 10 yksikköä suositellaan kummallekin puolelle. Mikään vähempi ei anna toivottua vaikutusta, koska lihas on kuin viuhka ja hoidon tulee osua koko lihakseen.

Kasvot?

Kuinka paljon Botoxia kasvojen ryppyjen hoitoon? Tämä riippuu hoidetuista alueista ja pistoskohdista. Katso muita tiettyjä kasvojen lihaksia koskevia kysymyksiä.

Marionette Lines

Botoxia ei käytetä marionette-siimoihin. Botox on väliaikainen lihasrelaksantti. Jos ruiskuttaisit sen marionettisuojiin, hymysi katoaisi. Täyteaineita voidaan ruiskuttaa marionettin linjojen eteen tilavuuden menetyksen kompensoimiseksi ja marionetin edessä olevan syvennyksen peittämiseksi.

Migreenit

Tämä riippuu useista tekijöistä. Tähän vastaa parhaiten neurologi.

Smoker's Lines

Kuten huultenkin, monet lääkärit suosittelevat lasereiden tai pinnallisten täyteaineiden käyttöä suun ympärillä olevien juonteiden poistamiseksi.

Leuka

Potilaille ei suositella Botoxia leuan alueelle. Botox leuan ympärillä voi heittää hymyn pois, koska se on leveä lihas. Tämän seurauksena jotkin leuan alueet voivat liikkua ja toiset eivät. Jos potilaalla on paljon ryppyjä leuassa, se voi johtua siitä, että hänellä on heikko leuka ja hän tarvitsee täyteaineita luun rakentamiseen.

Kaula

Platysmaaliset nauhat voivat tarttua esiin vanhetessasi. Voit tarkistaa omasi tekemällä suullasi liioiteltua E-ääntä ja etsimällä kahta viivaa niskastasi. Aktivoituessaan lihas työntyy esiin. Botox-injektio auttaa imemään lihaksia ja saa sen näyttämään kireältä. Lääkärit suosittelevat 20-60 yksikköä.

Masseter Muscle

Puremalihas aktivoituu, kun potilas naruttaa tai puristaa hampaita. Tämä voi johtua stressistä tai yksinkertaisesti huonosta tottumuksesta. Tämä voi aiheuttaa arkuutta leuassa, johtaatemporomandibulaarisen nivelen toimintahäiriö (TMJ), tai tuloksena on laaja ilme kasvojen alaosaan. Lääkärit suosittelevat tyypillisesti 15-20 yksikön ruiskeen kummallekin puolelle, mikä voi edistää kasvojen ohuempia ja toimia myös toiminnallisena helpotuksena, koska se taistelee hampaiden narskuttelun tai puristamisen oireita vastaan.

Botox-injektiot voivat auttaa hoitamaan monia alueita. Potilaiden on tutkittava ja neuvoteltava lääkärin kanssa, joka voi vastata heidän huolenaiheisiinsa ja kysymyksiinsä. Lääkäri auttaa potilasta laatimaan henkilökohtaisen hoitosuunnitelman hänen tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Jokaisella on erilaiset tarpeet

Saatujen yksiköiden määrä perustuu yksilöllisiin tarpeisiisi. Jotkut potilaat saattavat tarvita enemmän kuin suositeltuja ohjeita vaikeiden juonteiden ja ryppyjen hoitoon.

Miehillä on yleensä vahvemmat kasvojen lihakset; tämä tarkoittaa, että tarvitaan enemmän Botoxia tunkeutumaan näihin lihaksiin. Mies voi tarvita 15 yksikköä kummallekin puolelle varisjalkojen hoitoon. Yksi asia on varma, kahta samanlaista potilasta ei ole olemassa ja tarvittavat yksiköt perustuvat yksilöllisiin tarpeisiin.

Joskus vähemmän on enemmän

Kosmetiikkatoimittajasi työskentelee kanssasi räätälöidäkseen suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan optimaalisen Botox-määrän. On aina parasta aloittaa matalalta ja jatkaa ylöspäin. Varsinkin jos saat Botox-hoitoa ensimmäistä kertaa. Kun tulet takaisin kahden viikon seuranta-ajalle, voit lisätä tarvittaessa lisää.

Botox-hoito saavuttaa huippunsa kahdessa viikossa, joten tämä on paras aika tarkastella saavutettuja tuloksia. Yksiköitä on helppo lisätä, mutta niitä ei voi ottaa pois, kun ne on annettu. Tulokset voivat kestää jopa kolmesta neljään kuukautta. Jos Botoxia annetaan liikaa, sinun on odotettava, että se loppuu. Kun seuraavan kerran etsit Botox-hoitoja ja mietit "Kuinka monta yksikköä Botoxia tarvitsen", ota yhteyttä plastiikkakirurgiin tai injektioasiantuntijaan.

Mihin muualle voidaan pistää Botox?

 • Otsalinjat
 • Glabella/Frown Lines
 • Varis jalat (Lateraaliset kiertoradat
 • Bunny Lines (Poikittainen nenä)
 • Peri-oral Lines (Smoker's Lines)
 • Marionette Lines
 • Mentalis-toimintahäiriö (leuan "lommot")
 • Pystysuuntaiset platysmanauhat
 • Kulmien kohotus
 • Hyperhydroosi tai hyperhidroosi (liiallinen hikoilu)

Lisätietoja aiheestaBotox-hoitovaihtoehdot Los Angelesissa, soita ja varaa aika.

Kuinka monta yksikköä Botoxia tarvitsen? | Nazarian Plastic Surgery, LA (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5500

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.